Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

Poštovné zdarma:

Pro ČR - při platbě předem na vše,

dobírkou od 370 Kč!

Mimo ČR - Při platbě předem od 750 Kč,

dobírkou od 900 Kč!

Poštovné hlídáme za Vás.

Nejnižší poštovné pro Váš spokojený nákup!

 

 

 

 

Jsme spolehlivý obchod pro Váš bezpečný nákup:

"Tento obchod je takový rodinný , od objednání až po dodávku s vámi komunikují a mají zájem o spokojenost zákazníka no prostě báječné alespoň pro mě.děkuji vám!" V.P.

"Bezkonkurenční cena, velmi vstřícný přístup k zákazníkovi - téměř "rodinný", upřímný zájem o spokojenost zákazníka, bleskové dodání, výhodná balení, nulové poštovné, velký výběr ověřených produktů pro zdraví, rozhodně doporučuji !" H.Š.

"Perfektní a rychlá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání. Milé jednání ze strany prodejce.Velká spokojenost. Mohu jen doporučit!" D.B.

 

 

Zboží.cz

 


 

 

 

 

 

Doporučujeme

 

Na hubnutí:

 

Gel první pomoci:

 

Na pohodové mateřství:

 

 

 

 

Co děláme pro Váš spokojený nákup?

Přečtěte si zde

 


Moc děkuji paní Paidarová,
že jste mi dala vědět a že jste si k tomu našla čas. Jste hodná a spolehlivá :-).
Jsem rád, že se k Vám balíček dostal včas a v pořádku...
Ta Vaše emailová adresa se mi opravdu moc líbí, mám rád originalitu...
Ještě jednou Vám moc děkuji za nákup, bezvadnou spolupráci a přeji Vám hodně užitku ze zboží, dobré zdraví a spoustu radosti v životě.
Se srdečným pozdravem
Radek

PS: Pokud jste byla s nákupem spokojená a budete-li chtít, můžete nákup objektivně ohodnotit zde:
a
https://obchody.heureka.cz/prirodoukezdravi-cz/recenze/
Nemusíte, ale pokud tak učiníte, moc děkuji předem.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Mgr. Radek Josefus, se sídlem Liptál 58, 756 31 Liptál, IČ 88532429, zapsaná u Živnostenského úřadu Městského úřadu v Kroměříži Č.j.: ZIV/466/2012/Ba/3, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů